Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ögat,är viktiga bevis för fantasins foster...


Fantazy

ögat det ser
vad det ser och ler
ängnar
ögnar sig åt härlighetens alla former
dess skapelser

upp och ner
vice versa i all dess oändlighet
gudomlighetens lyster i
ögat ser

de ler åt det de vet om
och ser
resten ögnas åt fantasin
dess evighet




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-18 07:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman