Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handarbeterskan



jag knyter ett dun
band

flockas

chockas av övergivenheten



när jag knypplar,
mina sista dagar

lockas

ofärdigheten, in i dagen



förmågan att handla
knyter

stillhet

ömkan



alltför långt borta
väver

handarbeterskan

sina sista virkerier,


sammetsband













Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-18 15:25



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vackert med vemod.
2010-09-19

  Suzy med punkterna
Oj vad bra!!!
2010-09-19
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP