Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt

Det är som jag har vaknat ur ett liv som inte var mitt
Jag har gått för ivrigt fram i längtan att bli stark

Nu har jag en tvingad styrka och det är allt som ni får se
Men jag har vaknat nu och jag vet att jag har mycket mer att ge

Det är dags att vara svag nu
Att återta mina försvunna tonårsdagar

Där ni får ta min roll och jag får växa till en människa
Ingen känslokall maskin



Så med ny iver ser jag nu på nya vidder och det pirrar i min kropp
Kanske får jag äntligen chansen att se livet med nytt hopp

För den här gången är jag inte ensam och jag slipper mantla styrka och kontroll
För i din famn härskar kärlek och förståelse och endast det ska bli min nya roll




Fri vers av robin_rl
Läst 236 gånger
Publicerad 2010-09-19 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

robin_rl