Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva Livet

Försöker leva mitt liv i allt vidare cirklar
som når ut över världen
hinner nog aldrig färdig den sista
men viger mitt liv åt den




Fri vers av Akke
Läst 229 gånger
Publicerad 2010-09-19 00:55



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
....vi hinner nog aldrig färdigt....lämnar mitt i steget....väl formulerat
2010-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke