Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda linjen2

Ofta
säger de som besöker mig:
-varför bor du här?

Flytta in på säker mark

Men
säger jag då
hur ska jag kunna lämna
allt jag tror på

Ensamheten
är för det mesta
självvald
jag vill kunna se klart

det kan jag här




Fri vers av Ali D VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-19 09:23



Bookmark and Share


  Aisha VIP
den här texten tilltalar mig helt och hållet...
nej, det sista man vill göra är att lämna allt man tror på...
hellre då på osäker mark....
inte svika sitt eget hjärta...!
2010-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP