Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett rekommenderat brev


Du sa;
jag skulle kunna gråta
ut varje gram fett
varenda liten kalori

och om det var möjligt
skulle jag plocka upp alla tårar,
skicka i ilfart
med ett rekommenderat brev
till Afrikas svältande barn

men det är omöjligt
då tårarna alltid sugs upp av min kudde
innan jag hunnit samla ihop dem




Fri vers av Hanna Pilbom
Läst 423 gånger
Publicerad 2005-11-24 18:41



Bookmark and Share


    Linla
oh så berörande! :(
<3
2007-08-21

  kärleksbarn
vilken fin
omtänksam :)
men sorglig
2005-11-25

  Wretling
Åh så fin ...gråter :)
2005-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Pilbom
Hanna Pilbom