Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valet

Håll ihop vänner
röd, grön och blå
Låt inte sömnen skingra oss
Vår vänskap består utav
att vakna




Fri vers av Akke
Läst 206 gånger
Publicerad 2010-09-19 15:12



Bookmark and Share


  Anguis
Nog borde vi vakna alltid och inse att vi är tamboskap.
2010-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke