Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tekst i fri form om - livet - og hvordan det føles når man tenker over de små tingene i livet som gir en glede. Bare det å være til... :)


Livet og jeg

Jeg går

Jeg går

I mot

Noe

Ser det på avstand

Hører mine fottrinn i mot asfalten

Jeg tar et steg av gangen

Taktfast

Besluttsomt

Går jeg i mot noe

Det kommer nærmere

For hvert steg

Går jeg i mot

Noe

Nå ligger det rett fremfor meg

Dette noe

Som jeg ikke er helt sikker på hva er

Føttene mine har stanset opp

Men hjertet mitt løper av sted i ren entusiasme

Nå er jeg her

Akkurat her

Det føles godt

å være her

I mot dette

Jeg gikk i mot

Jeg lukker øynene

Setter meg ned på en benk

Livet er godt

Vinden
Solen
Og kjærligheten tll livet

- Jeg åpner øynene og smiler

Livet er godt å leve.




Fri vers (Fri form) av Nina.K
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-19 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K