Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Går tillbaka i arkivet och läser dina kärleksbrev till mig



läste dina gamla kärleksbrev idag
jag älskar dig

min lilla, vita kaninflicka
lilla gumman

du är min flicka

längtar efter att få krypa ner i sängen
och känna din värme

du min söta
jag älskar dig för evigt

min för evigt



och det fortsatte i en evighet,

alltså, det tog en evighet att läsa breven
(det var så många)

förhållandet gick ganska snabbt över







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-19 19:29



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Jag tycker den här hade väldigt skön humor, liksom torr och härlig.
2010-09-19

  stenen/ Yv Ericsson
smärta. som man inte kan låta bli...bra.
2010-09-19
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP