Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösttankar

Fågelsång
sommar lång
Sköna bad
du och jag.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 155 gånger
Publicerad 2010-09-19 22:09



Bookmark and Share


  Junitvillingen
"Sköna bad - du och jag" - ja det kan leda till så mycket mer än bara bad...med fågelsången intill!;-))
2010-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP