Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Underbart är kort,påstod Povel Ramel...


Hjulets inverkan

hade sex
med det där kexet
i brist på annat
roligt

hade kul så länge det
varade
tillsammans såg vi nirvana
gå upp o ner
och log i kapp


vardagen har nått oss igen
och stålhästen väntar otåligt
på sin ryttare
stämpelklockan svettas
på sin herre
och jobben
på sina löneslavar

måndag,
och veckan känns förbannat lång




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-20 07:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman