Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tid


Livets vind



Livets vind sveper omkring mig

virvlar upp minnen som gula löv

över saknadens mörka mark

Liv som svunnit aningslöst

vid sidan om och förbi

Nu vill jag fånga dagen som är

vakta de daggfriska sekunderna av lycka

innan alla mina klockor stannat




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 482 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-20 11:19



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jo, det vill ju till att läsa, verka och finnas medan man ännu har sig. Fin liten text om livet som det ter sig, dumt den som ger sig.
2010-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors