Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaknätter

 

ibland måste jag gå till botten med mig själv
för att sedan möta mig på halva vägen
och återhämta mig




Övriga genrer (Aforism) av Måna N. Berger
Läst 301 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-20 15:39



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Sanna mina ord, tack för att du satte ord på det såhär ; Sparas!
2010-09-23

  Larz Gustafsson VIP
Ett bra utgångsläge.
2010-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger