Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Flickan med svavelstickorna av HC Andersen.


Snön föll

hon satt ensam
i hörnet mellan husen

snön föll tyst
dalade ner i hennes lockiga hår
la sig där likt en duk av silke

hon föll
hon likt snön
hon föll djupare och djupare
inom sig själv

men hon föll inte tyst som snön
hon föll skrikande
skrikande efter hjälp




Fri vers av Annicka
Läst 594 gånger
Publicerad 2005-12-26 19:26



Bookmark and Share


  Zara VIP
"snön föll tyst
dalade ner i hennes lockiga hår
la sig där likt en duk av silke"

- en väldigt fin beskrivning av när snön lägger sig ! =)

kanon!
/Z
2006-04-27

  yoyyo
Gillar de sista
"men hon föll inte tyst som snön
hon föll skrikande"

snyggt
2006-03-29

    Cajsa
Fin men lite ledsam dikt!
2006-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Annicka
Annicka

Mina favoriter
Snabbtinat i mikron