Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

seglandeord

 

 

 

bladets

röda

 

breder ut sig

 

i

hennes vidgehand

 

hennes läppljus

 

rör vid bäckens höstströmmars

 

klara

värme

 

seglar bladord

 

i

 

hamnfamn




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-20 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser