Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

regn

 

 

regn sköljer genom nattliga landskap

regnansikten ler glittrande

 

min hud är

glittrande

vattenfall

 

då du rör dig

rör du vid allt

 

vänder ansikte in i regn

regn är mitt ansikte

 

jag hänger

droppar i trädfingrar

 

vindar sköljer om

jag är månsilvrande dropphängen

 

sjunger

höstsonater

 

i regn sköljes

nattliga landskap

 

 

regnansikten ler glittrande

min hud är glittrande vattenfall

 

sjunker in i

jordedröm

 

då du rör dig

rör du vid allt




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-21 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser