Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förundrade




vid dessa tillfällen
yttrade vi sällan ord

vi satt på stranden
och blickade ut från jorden

det röda molntäcket
sträckte sig över hela valvet

havets saltlukt nådde oss
då solen sakta lade sig till vila

stjärnorna föddes sedan åter
och vi satt, sida vid sida

förundrade













Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 403 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-22 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist