Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gone in 60 seconds.

Jag vaknar efter att ha sovit två timmar.
Rubriken ovan ekar i mitt huvud. Full fart på bilar och relationer i den filmen.
På poeter.se går det också undan. Skriv nåt och bli läst eller inte. Det mesta är borta innan det kommer fram. Det försvinner i floden av tankevågor från alla hjärnor som inte nöjer sig med slötänk, låtgå och varsomallaandrasomintebryrsig. Var berömd en minut om du har tur.
Varför skriva om man inte har något att skriva? Det går inte att låta bli!
(Ursäkta alla ni med talang och djupa tankar om ni ibland blir lurade att läsa ingenting!)
Signaturen "Jag vill i alla fall"




Prosa av Lars Svedin VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-21 09:57



Bookmark and Share


  Invincible Thoughts
Lurad och lurad, roligt att läsa :)
2010-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP