Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag erkänner jag mig själv och får hjälp av andra människor även


PROVOCERA LITE MERA


Nu fick jag en sån lust att provocera lite mera få flera att reagera
jag är en sån som vissa avskyr att läsa för jag skriver om det sanna
i livet det som många inte vågar belysa,
i dagens dagsljus

må jag vara en som gnäller och och gråter och om min barndoms hårda
slag jag fick ta och det som lever i mig ännu idag, monstret och demonerna
som inte vill släppa taget om mig fioler som,
spelar gällt och högt

när jag var ett barn fanns det ingen som lyssna på mig eller beskyddade mig
då var jag hudlös många sög ur mig för jag var en vattenfylld svamp full utav
känslor som aldrig,
blev tömd eller ur-kramad

idag är jag vuxen och har all min rätt att säga skriva och vara den jag är och stå
för smärtan med gnället och tyck synd om mig även om jag retar gallfeber på en del som läser det jag skriver,men man har ett val och ni behöver inte läsa mig,
så enkelt är det

idag känner jag det jag aldrig fick känna som barn och imorgon är min ilska vild och hård över er som gjorde mig illa och min kampvilja har börjat brinna över det jag inte,
kunde påverka då

men nu kan jag påverka och därför skriver jag om det som är viktigt för mig i mitt liv det handlar om min egen självbiografi och den nakna,
sanningen




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-21 17:06



Bookmark and Share


  Anna*
Det finns en enorm styrka i att göra det du gör nu. Vreden ger kraft att gå vidare. Glad att läsa det du skriver!
2010-09-24

  anits VIP
Mycket bra
2010-09-21

  Larz Gustafsson VIP
Du gör HELT rätt!
2010-09-21

  Larz Gustafsson VIP
Du gör HELT rätt!
2010-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen