Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barndomsminnen


Jullov

Julen nalkas
sakta,sakta.
Lovet börjar
snart, snart
blir det fart
på tomtar
och andra gubbar.

Fula gubbar
fulla gubbar
super och dricker
och svär
Julen är här.

Varför så här?
Fult och fullt
som i andra versen.
Efter Julen kommer
dock värsta persen

Nyår med hopp
och tro
att jag är
fullast i laget.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 260 gånger
Publicerad 2010-09-21 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP