min längtan

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min längtan




Känna din kraft ta mig – ut till friheten

Vad jag längtar att se din horisont
Dina vågors vita skum
Känna dina salta kyssar
Din vågors smekningar
Känna brusets kraft överväldiga mig

Det var så länge sedan
Som du omslöt mig
Där dina vågor sköljde över mig
Och helade mig
Befriade mig från tvångets makt

Jag längtar efter din kraft
Din doft, din granit grå hårdhet
De salta vindarnas våta rapp
Känna din kraft ta mig – ut till friheten




Fri vers (Fri form) av queenia
Läst 590 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-22 13:39



Bookmark and Share


  Anna*
Text med flera dimensioner som snyggt vågat tar läsaren ut på oanade djup =0)
2010-10-06

  Bloodloss
Känner din längtan,
vet vad du vill - vet VAR du vill ...
vill ge dig det !
2010-09-22

  Nina Nightwish VIP
Vackert:)
2010-09-22

  Suzy med punkterna
Mycket fint detta
2010-09-22

  LenaJohansson VIP
ja det var fint....
2010-09-22

  Niclas Petersson VIP
Riktigt jäkla vackert. En längtan så påtaglig att det nästan gör ont.
Gillar.
2010-09-22

  Lars E Jönsson
får man fälla en tår................gjorde jag
2010-09-22
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia