Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige är ett förjävligt land



jag blir galen, på hjärtinfarkten
sur på lungsoten

förbannad på inälvsskiten
topp tunnor på tarmbiten

jävligt asarg på hemoroijderna
skitlåg på magslemhinnan


och hela tiden får jag ont i arslet av den här skänkta jävla pinnhögen till stol

ingen tv har jag heller. jag vill fan också indoktrineras och försvinna i i en jävla tvdimma


men jag får bara starka narkotikaklassade mediciner, som tar bort min ångest
så nu får jag inte ha ångest heller

vilket jävla helvete!


och hela skiten betalar socialen, för jag får ju ingen sjukpenning. jag hade eget företag som gick åt helvete, det också...

ja, vad fan ska man göra? matpengarna jag får räcker ju inte ens till cigaretter
och jag har frikort på medicin och sjukvård, samt resor till läkarbesök, så man får ju känna sig som en tredje klassens medborgare, som inte ens kan betala med kort


och nu har det varit val har jag hört. och inte vann rätt parti heller...fan, jag som var så dålig av medicinen att jag inte kunde ta mig iväg och rösta
nu får man leva med det i fyra långa jävla år till


men fan vad gott det är med kaffe på morgonen i alla fall

godnatt!












Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-09-22 19:46



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Japp; lyckat!
2010-09-22

  Anders Perols
Träffsäker ironi, snyggt!
2010-09-22

  Lars E Jönsson
den var braaaaaaaaaaaaaaaaaaa, vilken ironi super
2010-09-22

  LenaJohansson VIP
ja inte fan kan man gnälla i sverige - det är ju så tryggt det bara kan bli

åk ut och jobba i världen någonannanstans så får ni se

då längtar man hem, man blir patriot
2010-09-22

    glasa VIP
ja, den ironiska kryddan
har en mustigt
stark arom

gott
starkt och gott
2010-09-22

    glasa VIP
den här dikten
är rungande

för mig

och vajert för kaffetåren
2010-09-22

  LenaJohansson VIP
ja. för att förtydliga....detta är en ironisk text - om det inte framgår

herregud....
2010-09-22

  Suzy med punkterna
Oj, rasande dimmigt snyggt
2010-09-22

  Larz Gustafsson VIP
Hade det varit bättre om du upplevt allt detta i Bangladesh?
2010-09-22
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP