Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är född fri

jag flyger
jag svävar fram

fri som
vinden

inget som
begränsar

tårar
från själen

djupare
än hjärtat

smärta
som förlöser

min själ
att vara fri

likt
ett andetag

som en
stormig höstvind

vild och
helt fri.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 218 gånger
Publicerad 2010-09-22 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e