Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

maheo

skarpöga sänder ljuspilar

vingar är slutna

 

han reser sig

 

ståtlig

 

kastar sig ut

 

breder ut vingar

 

strömmar

strömmar

cirkelvind

 

silverdroppe glimtar i ögonvrå

 

han vänder åter till klippfäste

 

vingar

slutes

 

ljudlöst

nära

 

skarpöga sänder ljuspilar

 

hon ser honom stå

korpsvart är håret

långflödande

 

mantel av ljus böljar

 

svajande vajande

fotfäster hon icke

 

han hör

hennes händer

 

hör sländan spinna falla ur

hennes hända

 

 

 

du svävar

 

lyfter hennes

 

i svajande fotfäster hon icke

 

 

i din kärlek andas hon liv

 

 

maheo




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 230 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-22 23:16



Bookmark and Share


  Ex¤animo
vackra ord... en vacker saga eller verklighet..
2010-09-23

  Anya VIP
Hoppfullt och vackert!
2010-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser