Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nakna mig you hot !




du kommer från norr
från och med
tider av polar
iklädd
höga värmande stövlar
av dödad björn
och din egen
isande
andedräkt




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-23 08:00



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
det här är
det är kallt och hett i samma drag
sensuellt naket och i dödad björn (ett inslag jag gillar skarpt)
2010-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP