Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG ÄR KVINNAN BAKOM


Bakom ögonlock full utav tårar
som koagulerat likt blod
jag är kvinnan bakom
dessa frysta känslors,
instängdhet

min kropp vill explodera
min röst vill skrika
mina ögon gråter tyst
av smärta som fängslat
min kropp och själ,
i mitt liv

jag är klen i nerverna
jag är en feg djävul
som smiter från mina
egna känslor,
jag manipulerar

känslan av total ensamhet i min själ
ropar varför blev jag vald
varför föddes jag att leva
i denna skamfyllda
kropp och själ

en varm kram ett vänligt ord på vägen
men jag vågar inte lita på människan
jag är uppäten innefrån och ut,
urkarvad tillitsförlust




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 348 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-09-23 18:55



Bookmark and Share


  Anya VIP
Stark text om smärta och tillit.
2010-09-23

  Suzy med punkterna
Ja du skriver naket om smärtan och det berör.
2010-09-23

  lilla t
tankvärd, så där ärlig och naken som andra texter som du skrivit.
2010-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen