Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är sant

 

 

det är sant du vackra vind

 

jag är till ålder stigen

men ser du

 

stegpinnarna är kristallstavar

två långstavar håller dem

dessa stavar är hjärta

är gärning

de är min stadga

 

det innebär ej ett jag icke brinner

att jag icke upplever

att jag icke är

 

 

jag är

 

 

synnerligen

jag är

 

 

 

nu lyfter jag stämman ur mitt bröst

den glöder i nattvind

 

hölj den älskade

vem du är

var du är

 

i dina händer

tag emot

 

 

vinden

ler

 

min

bejakelsesljus

 

jag lever

 

 

lever

 

 

 

 

 

 

se

 

detta




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 228 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-23 22:56



Bookmark and Share


  Anna*
Härliga livsbejakande rader!
2010-09-24

  Gab
Har svårt att skriva en konstruktiv kommentar, men jag kände smygande ett leende när jag läste din dikt. Väldigt fina meningar,charmiga och liksom söta... sannerligen iögonfallande =)
2010-09-23

  Suzy med punkterna
Skönsång i natten
2010-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser