Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i en eldskål

 

 

det är sant flyktandevind

 

 

jag lever

 

 

lever

flammande

 

 

visar mig

nu

 

i en stund

av liv

 

 

tag emot min stämma

 

 

 

lyft din blick

 

 

se pilen med

 

de trenne fjädrarna

 

 

länge

 

mycket länge

 

var de inflätadegömda i mitt hår

du flätade in dem i en av drömliven

 

 

den bär stämman

 

 

tag ej emot

 

 

då du ej förmår dess flamma

 

 

då förbränns

 

jag

 

 

 

av din lek

 

 

vi är

 

tvillingflammor

 

i en eldskål




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 266 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-23 23:14



Bookmark and Share


  Anna*
Vackert! Det krävs att båda står ut med dansen, leken, hettan annars utplånas någon och den andre brinner allt för mycket.
2010-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser