Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urmjölkad och slut

 

när kon är gammal blir båset tomt
nu är det kalvdans som gäller
och klöver




Övriga genrer (Aforism) av Måna N. Berger
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-23 23:56



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Jo, snyggt!
2010-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger