Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till den som tror för mycket om sig själv.


Jag är min


Jag ger upp din tro,

den irriterar mig.

Jag ger upp dina hopp,

de gör det samma för mig.

Jag ger upp alla måsten,

som du har skapat -

det är inte svårt.

Du tror din värld

är min värld,

med det jag har

är inte vårt.

Jag är min egen.




Fri vers av Terese Mörtvik
Läst 495 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-24 17:40



Bookmark and Share


  Anya VIP
Klokord!
2010-09-26

  Bobby
Fint.
2010-09-26

  himlen.luktar.skit
Den enda man har med sig hela livet är just dig själv, därför känns det skönt att läsa din text! För i slutändan är man just det - sin egen!
2010-09-24

  Monika A Mirsch VIP
jag ger upp - och du gör det du måste - gott!
2010-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Terese Mörtvik