Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återupplivning och Morfindöd



kvinnan i lila klänning, lila
kunde med ens tala

hon satt och sa, kompetent som hon var
att min sjuka sida, var klart synbar



så när jag såg mig i spegeln
såg jag, något fladdra förbi

det var min sjuka sida, som
spelade mina ögon, ett spratt



och så satt jag åter
på svansbenet

rädd intill chock
lät min kropp frysa


elementen var inte igång
rökte i hopp

om återupplivning
och morfindöd


på samma gång






Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-24 18:55



Bookmark and Share


  peter markurth
vissa lever med metadon livet ut=jag
2010-09-25

  Anya VIP
Mycket starkt och igenkännande. Bravo!
2010-09-25

  Catharina Edin VIP
Jäkligt starkt detta - och bra.
2010-09-24
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP