Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bladgåva

 

 

 

steg upp

 

ur bladbädd

 

 

doftade

silverdroppar

i ögonvrå

 

 

steg i stigen

 

vackra daggkåpeblad

 

i mitten

 

silverne klara droppe

log

 

vandrade

leende

 

dag




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-24 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser