Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flätade band

 

 

 

 

där under ett av de högsta träden

lönn asp ask

 

träd

vackra träd

 

trädet höljde min rygg

 

lade mig på knä

 

rullade ut alla vandringar

i leendeljus

 

flätade vackra band

 

träd

vackra träd

 

sträck mig dina fingrar

 

i träds fingrar hänga

flätade band

 

träd

vackra träd

 

giv banden fria

 

ur träd flyga fåglar

i tusenljus

 

 

färger

 

träd

vackra träd

 

 

tack




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-24 22:09



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vacker hyllning till träd!
2010-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser