Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattbad

 

 

hon vandrade i skiraste vitsilverskrud

håret var stjärnbestrött

ögonen strålade

mildljus

vita fåglar

flög ur

läppvalv

 

vid varje rörelse svepte våg av

silverblå doftan

 

jag såg gräset bli

silver

 

såg natten andas frid

hörde kristallnålar

mötas

 

 

så vackra toner

 

öppnade fönster

 

himlar skimrade regnbågsslöjor skira

 

hon lyfte händer

 

 

jag badade i månsilver

 

gardiner fläktade sakta

mildljus

 

in i mina ögon

 

i gryningshänder

 

väcktes jag av

tusenbjällror

klara

 

visste

 

 

dagen är

gåvovacker




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-24 22:20



Bookmark and Share


  firefire
vackra bilder och den rofyllda känsla som alltid kommer vid läsning av dina ord...
2010-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser