Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hösten & tomheten





                 höstlöven skramlar ner
 på marken
blåser sen
sin väg
 regnet slår mot rutan
           höstvind drar
runt knuten
  och här inne
här inne
där hjärtat ska ha
sin plats
  ekar det
och värker

tom

                Det finns inget kvar
inga ord
inga skatter
inga gåtor
                  jag kan inte längre se nåt
och jag skrattar aldrig
                                   gråter aldrig

långt härinne finns bara tomheten


Jag får liksom
                        inget grepp
om själva tillvaron
kanske är det den här
jävla tomheten
som är meningen
med livet
                             dömd
att gå från tomhet
   till tomhet

 

jag sluter ögonen
och lyssnar på
regnet utanför


P.G 2010-09-28





Fri vers av Peter G VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-09-28 12:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rak och ärlig beskrivning av den där känslan-som ju tack och lov inte varar för evigt-mycket bra!
2010-10-16

  Blåbäret
tomhetens ansikte gestaltas smärtsamt och ensamt
ärligt och fint
2010-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Peter G
Peter G VIP