Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har tappat bort mig själv i min depression, men när jag hittar mig igen, då ska jag ge tillbaka allt det jag tagit.


När allt blivit bra igen

Jag är svart.

Jag går i skuggan
av mig själv
Jag är inte större än vad du säger att jag är
och jag kommer aldrig vara tillräcklig
Jag har inget att ge
och du kan ta allt ifrån mig
Mina steg är tunga av det sot
som jag dränkt mig själv i.

Min skugga blir större desto närmre
jag kommer mitt ljus
och min skugga är min största last
så jag vänder om och försvinner
in i mitt mörker
gång, på gång, på gång.

Jag finns inte förens jag blir arg
jag älskar inte förens jag ger upp
jag kämpar inte förens det är för sent
om ens då
Min mur är så pass tjock
att ingen kommer in
Och dom som har försökt
har gett upp innan dom ens
har börjat.
Men så finns det du, som ingen annan
som gör mig arg
och får mig att skrika rätt ut i mitt mörker
Du får mig att känna
och jag älskar dig genom min ilska
för du är mitt allt
Mitt hjärta.

Jag vet inte vart jag går
för jag ser ingen jag känner igen
Och jag har mig själv att skylla
för situationen jag är i
Men jag ska aldrig sluta kämpa
för dig
för oss
för mig
För när all dimma har lagt sig
när mitt mörker försvinner
Då ska jag ge tillbaka allt det
som jag tagit
Och jag ska aldrig sluta älska dig




Fri vers (Fri form) av kornblå
Läst 579 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-25 01:23



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Du skriver med stor styrka och mycket känslor! .. trots att depressionen kan göra att känslor inte når fram ... Att "ge upp" en människa i det tillståndet är farligt .. det är då någon måste "banka på" för att tränga igenom den "mur" som byggts upp ... Och du vet att du en dag kommer ut och beskriver fint hur du är beredd att kämpa ... Tack för dina känslor och tankar!
2011-06-04
  > Nästa text
< Föregående

kornblå
kornblå