Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händer

Stunder
I ögonvrån
Någon sorts förnimmelse till glädje
Pigg i själen
Även om hjärnan är grus
Mitt i allt kaos och kalabalik (lol vem är jag ens som säger så) finns det ändå så många fina stunder
Så många fina händer
Som sträcker ut
Och som håller upp
När jag vinglar vidare

Någon gång ska jag också hålla upp
Inte bara vingla
Kanske
Vi får se




Prosa av kornblå
Läst 67 gånger
Publicerad 2023-04-11 07:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kornblå
kornblå