Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aprilnatt

Blöt jord och dom rosa blombladen som ligger fördärvade i gyttjan
Spåren i uptown
För vi alla vet att det regnar i april
Petrichor
Det luktar nästan
Som att man ser ljuset i tunneln




Prosa av kornblå
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-04-25 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kornblå
kornblå