Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dygnad

Minns inte när jag sov senast men jag minns att jag drömde
Klibbigt golv
Låsta dörrar
07:25
Tre snus
Tjackballe
Kanske inte känns om jag blundar
Kanske inte blundar om det känns
Glasögon
Händer
Kan inte andas
Och det snurrar (som när jag tänkte på honom senast) när jag inte kan fokusera och det flyter ut och det är ljuset ifrån glipan i gardinerna som bränner
Måste släcka
Måste jobba
Måste




Fri vers av kornblå
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-04 07:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kornblå
kornblå