Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Michell

Hur kan jag säga ett jävla skit
För jag är vit och rik och har mina problem är ingenting för det kommer aldrig skava som det skaver när man sover på en bänk och man snor från Hemköp och dom slår på er
Som mitt ex slog på mig
Men det tog i alla fall slut
Och min största ångest är att jag inte har ångest nog
För jag har ingenting
Att klaga på
Som jag ändå klagar på
För alla klagar på
Och jag sitter och jag känner men jag känner ingenting
Och alla känner
Ingenting
Och vi känner
Ingenting
Och min vän som kämpat på och kört och löst och fått mig att se det jag inte sett
Och känt allt
Och vi är dom osynliga som ingen ser men dom tittar ändå ner
På oss
Så vi känner
Ingenting
Och vi har det bra men vi har det inte bra men vi har det så tillsammans
Och där
Någonstans
Kan vi landa
Ihop
Vi
Inte jag och du
Vi
Och det är vi
Tillsammans
I det




Prosa av kornblå
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-10 05:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kornblå
kornblå