Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det mest underbara

 

 

inatt drömde jag

 

regn

 

 

regnsilver gnistrande

 

regnbågspärlor

 

 

 

tätnade

 

 

alltmer

 

 

fönstervingar slog upp

 

 

skulle jag

rädas

 

 

alltmer

 

tätnade

 

regnbågspärlor

 

regnsilver gnistrande

 

 

 

 

det mest underbara var

 

regnet tog mig med

 

till havet

 

till klipporna

 

smekte hela mitt väsen

 

friböljande

 

 

regn tog mig

 

 

med

 

i




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 254 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-25 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser