Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret

Du är ett varfyllt sår enligt mig
Du blöder friskt
med tiden täpps du igen

Jag är en vass kniv
som skurit igenom
Gör dig sjuk och rädd

Jag är ett jävla mörker för dig
Du är ett jävla mörker i mig
Du är totalt jävla mörkrädd för mig

Du är allt jag ser i mörkret




Fri vers av Hannah Norman
Läst 578 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2010-09-25 11:23



Bookmark and Share


    tehdog
här. fanns. det. något.
brukar vanligtvis inte falla för "enkla" dikter. men det här slog mig, ja, jag antar att den här talade till mig.
2012-02-05

  franz
lysande!
fortsätt så!!
2010-12-17

    Den försvunna
De fyra sista raderna är briljanta. Du har talang på riktigt.
2010-11-21

  Skymning Blå VIP
Bra flyt och bra sammanhållen text

Du har fått med mycket känslor i få ord, bra!
AE
2010-09-28

    Tea Alex
Oj! Stark text! Jag verkligen hajjade till. Du är begåvad.
2010-09-25

    T.R.
speciell text. Jag gillar den starkt. *bokmärker*
2010-09-25

  Bevingad
Denna gillar jag mycket!
2010-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Hannah Norman
Hannah Norman