Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
utom tävlan


Poetry Slam kväll på Liljevalchs

Poetry Slam kväll på Liljevalchs
Ryska och andra poeter med översättare
Dom kanske tror jag ska framträda
För dom ser så intresserade ut
Och kanske för att jag är så violett
Och står här och skriver
Men jag är svulten på att lyssna och se
Från Stora Världen
Jag är ju från landet(Delsbo)
Häftig film från Ryssland
där Man och Quinna går omkring nakna
på deras nya MacDonalds och läser texter
ur bibeln om Adam och Eva och Paradiset
Och äter från alla borden

Örnhjärta




Fri vers av Örnhjärta - Björnhjärta
Läst 296 gånger
Publicerad 2005-11-25 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Örnhjärta - Björnhjärta