Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppkopplad igen, fick en fundering.




Spontant - jag fattar nada

Så många rader

Så många begränsade ord

Så många verbala kaskader

men föga att ta till mitt bord

där jag sitter och försöker förstå

– Men snälla fortsätt ändå.




Bunden vers av Marlboroman/Hg VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-25 23:46



Bookmark and Share


  Fredric
Hjärtligt välkommen broder!
2010-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP