Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dialekt



papper !
vad skulle världen vara utan
papper ?
och Freuds teori
om pennor
och papper ?




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-26 17:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dr Freuds teori om pennor o papper!!
Jag hör humor och kittlas av fnitter
grav allvarlig i samma andetag!
Du förmedlar Slag i magen med en lätthet som lämmnar efter en tanke som bär långt... Långt för den som vill, och kort för den som vill.. Upp till var och en.. Det gillar jag!
2010-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP