Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en tid som kan infinna sig om ca 15 år.....


"Jag hade en MARDRÖM !"

taktfast stöveltramp på gatorna

regeringsutfärdat utegångsförbud

flygplatserna igenkorkade av tvångsutvisade invandrare
i hundratusentals

godtyckliga gatuavrättningar av unga vänsterdemonstranter

massarresteringar av vänstersympatisörer

partiförbud riktat mot alla partier till vänster om folkpartiet !

upprättande av s k "arbetsläger" i nordligaste Norrland,
främst avsedda för "vänsterelement"

förbud mot alla andra religioner än kristendomen

förbud mot utländsk litteratur av politisk natur .

förbud mot utländska kulturutbud

förbud mot homosexualitet och internering och "obligatorisk omskolning" , alternativt sterilisering av homosexuella av båda könen

Vilket parti kan det handla om ?
Jag säger inget......., men ni kan väl gissa.....

---


............




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-26 20:29



Bookmark and Share


  aol
ja vilket djävulskt senario, men plånboken verkar gå före solidariteten,
2010-09-26

  lycksele
jag ser att din kampanj fortsätter,
men inte mej emot

det finns så många främlingsfientliga mänskor i vårt land
många fler än vi anar - det kan vara våra närmsta grannar och skäktingarna också

jag blev rent förskräckt när alla texter som ömmade för SD dök upp här på poeter
och det var både grabbar och tjejer, som man aldrig trott vara främlingsfientligt inställda
man ack vad man kan bedra sej
smygrasister och rasister med en bevara sverige svenskt, BSS, attityd är så otroligt många - och ibland poppar dom fram ur sin gömslen

fy fan
så många ONDA MÄNNISKOR det finns
när man synar sömmarna lite


/din vän lycksele
2010-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska