Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden i en skattkista



När man är d ö d

får man ligga i en s k a t t k i s t a
Det har ett barn sagt m i g
Alltså måste d e t

vara s a n t ...




Fri vers av lisa"puzzle"svensson
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-26 21:03



Bookmark and Share


  Jonas Hellström
Fascinerande! Tycker om den. Fint att du nedtecknade denna "sanning".
2012-02-11

  Ex¤animo
guld...
2010-09-27
  > Nästa text
< Föregående

lisa
lisa"puzzle"svensson