Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Mitt bidrag i antologin 13.0.0.0.0 - världens sista diktsamling)


skyddsänglar

 

miljoner rop skalla
brutaliteten råder
en våg av risktagare
applåderar storleken och
storhetens betydelse
med slutna ögon och utan broms
körs det enkelriktat
man plöjer gruset, stålet, blyet
livets arena kollapsar
intill nästa rike...
där skyddsänglar
vakar
enligt avtal




Fri vers av lisa"puzzle"svensson
Läst 524 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-02-01 12:47



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
stark berörande text....tyckte om
2013-03-21

  Lena Själsöga Keijser
dina ord andas
berörandestarka

ja
skyddsänglar
hjärtfamnar
2013-02-02
  > Nästa text
< Föregående

lisa
lisa"puzzle"svensson