Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vidare

 

minnet var där och snokade

en lång tid har gått

ord ha skrivits och suddats ut

rymden i hjärtat har krympt

och smärtan har transfomerats

till en smulas storlek

till ett skav

som då och då gör sig påminnt

genom en regndroppe mot pannan

eller ett litet gny

minnet

orden

skavet

tomrummet

allting rymms inom mig

jag har gjort plats för det där i hjärtat

en smulas plats är inte så stor

inte så värst tung att bära

 

 

 




Fri vers av lisa"puzzle"svensson
Läst 500 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-11-01 10:19



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
så fin, så fin
2014-02-21

  Postgård
nu enbart en liten smula kvar utav det en gång stora brödet.

känner igen och förundras över att det fungerar på detta sätt.

slutet på texten förmedlar så bra acceptansen, distansen och förståelsen till den lilla lilla smulan.
2014-01-07

  Lena Själsöga Keijser
meningsinnebörden i detta
berör samt
jag tycker om

din penna skänker smyckepärlor
ädelstenar
2013-11-04

  issac.a.m
Underbart skrivet..
2013-11-01

  Solitaire VIP
Du skriver inte ofta,
Men när du skriver,
Då är inte ett enda ord fel,
onödigt eller saknat.
Hoppas du skickat något till antologin.
Glad att se dig :)
2013-11-01
  > Nästa text
< Föregående

lisa
lisa"puzzle"svensson