Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...... ...




Kärlekshet

Känsloljum känner hon sig

saknadstrött blir hon

kärlekshet var hon

 

Imorgon älskling

vad bjuder du då...




Fri vers av sulimaa
Läst 318 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-26 23:10



Bookmark and Share


  blaite
Så snyggt
2011-01-14

  aol
vackert
2010-09-26

  peter markurth
kanon
2010-09-26

  Suzy med punkterna
Tjusigt;=)
2010-09-26
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa